31 січня 2024 року в Ірпінському ліцеї №3 відбувся тренінг зі спортивного орієнтування для вчителів фізичної культури Київської області.

💠Організаторами тренінгу були ГО «Об’єднані спортом», Федерація спортивного орієнтування України та команда «Kyiv region» за сприяння ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти». У Ірпінській громаді спортивне орієнтування завойовує все більшу популярність серед учнівської молоді. Юні спортсмени виборюють найвищі нагороди на Всеукраїнських та Міжнародних змаганнях.

🔰Навчання відбулося у межах проєкту «Нова фізична культура – Здорова громада» з метою популяризації спорту, здорового способу життя серед дорослих та дітей. Учасники тренінгу отримали знання, практичні навички з організації та проведення уроків й позаурочних занять зі спортивного орієнтування і взяли участь у змаганнях.

🙋Змагання з орієнтування пройшли за зразком проведення І-го (ІІ-го) етапів змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги зі спортивного орієнтування». Участь взяли 35 педагогів Київщини, серед них п’ять вчителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти нашої громади.

🏆ВІТАЄМО учительку Ірпінського ліцею №1 Лесю БЕДРЕНЕЦЬ з ПЕРЕМОГОЮ. Леся Сергіївна виборола І місце в особистому заліку серед жінок.

🤗Дякуємо організаторам заходу за сприяння розвитку Спортивного орієнтування та підтримку педагогів. За результатами участі у заході вчителі фізичної культури отримали сертифікати підвищення кваліфікації.

🇺🇦Дякуємо ЗСУ за можливість навчати, навчатися та перемагати!💙💛

Рекомендовані новини