20 січня 2024 року у приміщенні нашого ліцею відбувся І (регіональний) етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.

📚Щорічний конкурс проводиться з метою підтримки обдарованої молоді, її розвитку, залучення до науково-дослідницької , винахідницької та пошукової діяльності в різних галузях.

👍Цьогоріч на конкурс було подано 26 наукових проєктів. Захист проходив у 8 наукових відділеннях та 16 секціях.

💢Особливістю цього року – є започаткування номінації “МАН-юніор”. Це можливість презентувати свої доробки та дослідження для учнів віком до 14 років. Шестеро юних дослідників із чотирьох ЗЗСО сьогодні представили на загал результати своїх перших маленьких кроків до великою науки.

🤗Пишаємося сміливими, допитливими та креативними учнями, які пройшли посвяту у члени територіального відділення, захистили проєкти та отримали подарунки й перші відзнаки. 🏆

💙💛Зворушлива зустріч однодумців, позитивні емоції, відчуття підтримки та впевненості у своїх силах – це найцінніше, що отримали наші діти. Заради цього варто працювати! Це найвища оцінка та визнання роботи ПЕДАГОГА!🙏

🌟Вітаємо ПЕРЕМОЖЦІВ та ПРИЗЕРІВ конкурсу. Зичимо нових успішних проєктів та перемоги на обласному етапі конкурсу. Вітаємо наших переможців:Клименко Марія 9 клас – лауреат ( вчитель Соскова М.В.); Гайко Поліна 8 клас – 1місце (вчитель Іваниця В.О. ) ; Степанова Лідія 11клас – 1 місце (вчитель Кантур Т.Б. ). Вітаємо з дебютом учасницю МАН-Юніор Маліцьку Мілану 4 клас ( вчитель Краснощок Н.В.) Бажаємо нових досягнень!

🤗Дякуємо керівництву міста, міському голові Олександру Маркушину за підтримку освітян громади.

🇺🇦Дякуємо ЗСУ за можливість навчати, навчатися, досліджувати та перемагати💙💛

Рекомендовані новини