Природа — наш дім. Ми маємо навчитися жити у цьому домі так, щоб у ньому завжди вистачало місця усім; і пташці в небі, і звірям у лісі, і черв’ячку в землі, травинці і квітці, високому дереву і маленькій стеблинці, і, звичайно, людині. І щоб у цьому домі панували мир та злагода, любов і добро.

Пізнання дітьми природи відбувається під час активної діяльності, коли вони оволодівають уміннями дбайливого ставлення до її об’єктів, збереження та створення умов для їх нормального співіснування

Перед дорослими постає завдання — виховати молоде покоління у і умовах гармонійного співіснування з природою, раціонального використання та відтворення її багатств, у психологічній готовності оберігати природні цінності.

 Для підвищення екологічної компетентності педагогів у закладі пройшов екологічний Брейн –ринг для вчителів початкової школи,  який мав на меті  розвиток творчого потенціалу педагогів, їхньої компетентності у питаннях екології; активізації мислительсько – пошукової діяльності педагогів. Дякуємо Олені Миколаївні – заступнику директора з ВР за цікаву зустріч.

Рекомендовані новини