Коли мрія учня або учениці – вчитись із цікавістю та із задоволенням, то мрія вчителя – мати якогось інтерактивного помічника, щоб закохати дітей у науку. Адже в наші дні крейди та сотні букв у підручниках замало для покоління Z, тому український стартап Camtouch створив цікавий девайс, який ще називають “магічною паличкою”, яка оживляє ваш проєктор або телевізор і перетворює його на величезний планшет на стіні!

Найсучасніші інтерактивні пристрої, зокрема мультимедійні комплекси з інтерактивним сенсором CamTouch, наразі ефективно запроваджуються в освітньому процесі нашого закладу освіти. Вчителі фізики, хімії, біології, географії активно на своїх уроках використовують справжню магію, де діти граючись навчаються, як чарівники з магічною паличкою. Діти вчаться ефективно і з задоволенням.

CamTouch – це пристрій, що дозволяє перетворити будь-який проектор чи монітор на інтерактивну дошку, якою можна керувати за допомогою спеціальних стилусів.
Він сумісний з усіма файлами та додатками, які встановлені на Вашому комп’ютері, тому тепер Ви зможете з ними працювати, використовуючи стилус

Рекомендовані новини