Любі наші учні! Шановні вчителі й батьки! Висловлюємо сердечні вітання усім зі святом Останнього дзвоника та успішним завершенням навчального року!

Звертаємося насамперед до всіх школярів, які перейшли до наступного класу, стали дорослішими,  кмітливішими, розумнішими, бажаємо вам добра, щастя і міцного здоров’я.  Останній шкільний дзвоник сповіщає про омріяний прихід літніх канікул. Ми переконані в тому, що ви проведете їх весело, цікаво, змістовно, загартуєтеся, наберетеся сил і приємних вражень, зустрінете нових друзів.

Не менш урочистий цей день і для батьків, дідусів та бабусь. Вони щиро радіють вашим успіхам і надають всіляку підтримку, цінуйте і шануйте їхню любов і турботу. Саме близькі люди, родина є вашою надійною опорою в житті.

У День Останнього дзвоника щиро вітаємо наших педагогів та висловлюємо особливу подяку, оскільки саме праця вчителя є запорукою морального,  патріотичного виховання й інтелектуального зростання молодого покоління. Упевнені, що ваші зусилля й надалі будуть спрямовані на розвиток шкільної освіти, виховання у юних серцях наших учнів почуття добра, людяності, любові до України, рідного краю, культури, сім’ї і школи.

Бажаємо всім школярам гарного відпочинку та яскравих вражень, учителям – творчої наснаги. Усім вам зичимо добра й благополуччя, міцного здоров’я, миру, затишку, чудового відпочинку й гарної погоди!

Рекомендовані новини