У суботу, 15 травня, в Україні відзначають День Європи – як день спільних цінностей та спільної історії всіх націй континенту.

Це свято відзначається в нашій країні на державному рівні з 2003 року згідно з Указом Президента «Про День Європи».

Цього дня традиційно відбувається багато різноманітних тематичних заходів у столиці та інших українських містах. Цьогоріч, через карантин, свята на Михайлівській площі у Києві не буде. Натомість киян запрошують на онлайн заходи.

Про європейські цінності нагадуватимуть під час онлайн уроків до Дня Європи в Україні, які організовує European Union in Ukraine.

18 травня о 12:00 онлайн урок «Права людини – основа європейських цінностей». Дізнаємося про інклюзію в освіті, як вона має реалізуватися і навчимося краще захищати свої права.

 19 травня о 15:00 – «Лідерство та робота в команді: як це працює». Це урок для лідерів, командних гравців та тих, хто прагне ними стати. Про важливі якості та навички і те, як надихати команду на успіх.

 20 травня о 15:00 – «Простір толерантності: на шляху до європейських цінностей». Ми всі знаємо це гарне слово, та насправді не завжди слідуємо цим принципам. Тож, як долати стереотипи і боротися із дискримінацією?

Рекомендовані новини