Шановні батьки майбутніх першокласників!

Приймання заяв батьків для зарахування дітей до 1-го класу триватиме з квітня місяця за попереднім записом за 

тел. 63-0-02 для підготовки графіку організованого прийому громадян. Заяви у закладі освіти приймаються виключно у батьків без присутності дітей.

Нагадуємо, що до заяви для зарахування дитини до 1-го класу додаються документи:

– копія свідоцтва про народження дитини (+оригінал);

– оригінал  медичної довідки за формою первинної облікової документації № 086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду»;

– інші документи, які підтверджують право дитини на зарахування до 1 класу закладу освіти.

Звертаємо вашу увагу на необхідність наявності документу, що посвідчує особу заявника.

З метою дотримання протиепідемічних заходів в закладі освіти для приймання заяв буде виділено окреме місце. Для уникнення скупченості громадян приймання заяв буде здійснюватись відповідно до заздалегідь складеного графіку.

Для попередження поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 просимо неухильно дотримуватись протиепідемічних заходів, в тому числі соціальної дистанції.

Нагадуємо, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 №392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» забороняється перебування у громадських будинках і спорудах без вдягнутих засобів індивідуального захисту.

З повагою,

адміністрація закладу освіти

Рекомендовані новини