“Треба бігти з усіх ніг, щоб тільки залишатися на місці, а щоб кудись потрапити, треба бігти як мінімум удвічі швидше!” – звертався до людства Льюіс Керрол.

         Дійсно, сучасний світ змінюється на очах — невпинно та безкомпромісно, ніби хвиля, зароджена в глибинах океану. Людині не залишається іншого вибору, ніж виявляти гнучкість, розвивати інтелект, критично мислити та, звісно, опановувати сучасні технології. І ось уже наші бабусі знімають селфі, батьки приєднуються на свята до Zoom-конференцій, а діти власноруч створюють канали на YouTube.

        Інформаційні процеси, мов павутина, заплітають суспільство, і ми вже не уявляємо життя без покриття, супутників та платформ. А визначальну роль в опануванні цифрових технологій відіграє система освіти. Сучасна школа навчає смарт-покоління раціонально використовувати, сортувати й опановувати величезні пласти інформації, працювати в групі, оперативно реагувати та виконувати завдання з метою засвоєння нових знань і формування життєво необхідних компетенцій. Звісно ж, неможливо уявити ефективний освітній простір без якісної матеріально-технічної бази. Сучасний урок починається з ноутбука.

        Як приємно знати, що влада твого міста не залишається байдужою до цього питання! Висловлюємо щиру вдячність міському голові Маркушину О.Г. та управлінню освіти і науки Ірпінської міської ради за допомогу у розширенні матеріально-технічної бази Ірпінської СЗШ І-ІІІ ступенів художнього профілю № 1. Відтепер ми маємо 15 нових комп’ютерів для ефективної роботи та поліпшення освітнього простору нашої школи. 

       Крокуємо у майбутнє разом!

Рекомендовані новини