Роль педагога є ключовою у формуванні суспільства. Учитель закладає моральну основу нації, розкриває перед учнями різні грані багатовимірної дійсності і закликає бути активними творцями нового життя, побудованого на принципах поваги до іншого, патріотизму, шанобливого ставлення до своєї мови, культури та історії. Саме учитель формує світоглядні принципи, практичні уміння, визначає рівень моральності та етичної відповідальності перед своєю країною.
Праця вчителя – це постійне вдосконалення його особистості, пошук нових ідей, методів, прийомів під час проведення уроків та позакласних заходів. Основне – любов і повага учнів. Саме за допомогою такого конкурсу як «Учитель року» педагог активізує усі свої знання, пізнає нові висоти педагогіки й розуміє: як би складно не було, він обрав гідну професію – «сіяти розумне, добре, вічне».

Свою педагогічну майстерність, професійні уміння і творчі здобутки на міському конкурсі “Учитель року 2021” у номінації «Українська мова та література» представляла Швець Ірина Михайлівна. Напруженими були конкурсні дні для Ірини Михайлівни, але вона виступила гідно і здобула перемогу – 3 місце.

Зичимо міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, оптимізму, творчих здобутків, сили та наснаги у виконанні почесної місії вчителя – творінні добра, навчанні та вихованні учнівської молоді. Нехай кожен день приносить їй радість і задоволення від зробленого, а щирість і талант знаходять відгук у серцях вихованців.

Рекомендовані новини