Життя дано на добрі справи – говорить народна мудрість, а для того, щоб люди не забували про таку рису, як доброта – є, принаймні, 17 лютого. Саме в цей день багато хто відзначає неофіційне свято – Всесвітній день спонтанного прояву доброти.

Найпростішим виявом доброти в цей день буде ваше ставлення до оточуючих. Мова йде як про добре слово, просту і
допомогу, підтримку, мотиваційні слова, милі бесіди і приємні зустрічі. Щирість – чи не головні й обов’язкові риси цього дня. 17 лютого можна і потрібно приділяти час близьким людям, провести його з сім’єю, рідними, друзями. Приємні слова можна сказати не обов’язково знайомим – доброта може полягати в звільненому в транспорті місці, поданій руці на виході з нього або ж щирому слові “дякую” на касі в супермаркеті.

Людина щаслива тоді, коли вона віддає. Бути добрим – це доля сильних, а не слабкість, адже добрі вчинки допомагають стати справжньою людиною і зберегти в собі кращі якості характеру. Переконайтеся, як легко надавати підтримку людям, які поруч, дбати про своїх рідних, посміхатися незнайомим.

День спонтанного прояву доброти – це міжнародне свято, метою якого є зміцнення дружби між народами, а також відродження в серцях людей найкращих і позитивних якостей душі та характеру!

Лідер самоврядування Дмітрієва Антоніна разом з учнями 1а і 1в, 3а, 5б та 6а створювали колажі на тему добра до міжнародного дня спонтанного прояву доброти.

Рекомендовані новини